In de praktijk

Niet één mens is gelijk. Datzelfde geldt voor een coachtraject. Met behulp van integratieve coaching krijg je inzicht in jezelf. Ik kijk met je mee naar wat jij nodig hebt en begeleid je in jouw proces naar een positief zelfbewustzijn met overzicht en duidelijke, haalbare doelen. Daarbij ga ik uit van jouw vermogen om te kunnen veranderen. Zodat je daadwerkelijk de doelen behaalt die je hebt gesteld.

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en spreken we onze wederzijdse verwachtingen uit. Vervolgens gaan we op zoek naar je hulpvraag en doel. Wat wil je veranderen? En vooral: wat wil je bereiken? 

De vervolgsessies zijn gericht op het ontwikkelen van je bewustzijn ten aanzien van je persoon, je situatie en het contact met je omgeving. Tijdens deze sessies ga je op zoek naar antwoorden en mogelijkheden. 

Aan het einde van het traject weet je welke optie je wil uitvoeren en zet je daadwerkelijk de eerste stap. 

Voor Particulieren

Coaching is een investering in jezelf en wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn werkgevers vaak bereid (een deel van) de kosten te vergoeden. Afhankelijk van je situatie kun je ook bij het UWV en de Gemeente een tegemoetkoming in de kosten aanvragen. 

Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 6 tot 10 gesprekken van één uur. Afhankelijk van je hulpvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Sessies kunnen zowel live als online plaatsvinden. 

Voor ondernemers en ZZP’ers

Heb je interesse in een coachtraject of wil je informatie over een traject voor één of meer werknemer(s)? In een oriënterend gesprek bespreken we welke van de onderstaande mogelijkheden het meest geschikt is:

Z

Een coachtraject van een bepaald aantal sessies van 1 tot maximaal 1,5 uur per sessie

Z

Een coachtraject van een onbepaald aantal sessies van 1 tot maximaal 1,5 uur per sessie

De volgende stap is een offerte op maat. Als die akkoord is, worden de wederzijdse afspraken vastgelegd in een coachcontract. De kosten voor een coachtraject zijn fiscaal aftrekbaar.

Afspraak annuleren

Ben je een keer verhinderd? Dat kan gebeuren. Wel dien je uiterlijk 24 uur voor de sessie de afspraak af te zeggen. Doe je dit later of ben je er niet, dan wordt de sessie in rekening gebracht.